Nu skal det være....

Nu skal det altså være - jeg skal altså blive fortrolig med dette her blog-halløj! Jeg har allerede gjort forskellige forsøg - oprettede min første blog i 2007 - ak'o've - ét sølle indlæg! Nej, nu må jeg se at få noget prøvet af - hvad som helst...! Skulle der så forvilde sig en enkelt læser ind, ja, så husk på, at formålet er "kun", at jeg får lært mediet og mulighederne at kende. Døm mig endelig ikke på indholdet :-)!



lørdag den 5. marts 2011

Primetime Kvinder – motoren i fremtidens vækst

Nye undersøgelser viser, at det er kvinder over 40, der sidder på pengekassen i vores samfund. På nuværende tidspunkt repræsenterer gruppen af mennesker over 50 ca. 33% af befolkningen, og den er stærkt stigende. De 33% sidder på 75% af den danske formue, og kvinderne sidder på 80% af købsbeslutningerne.
Vi er altså motoren i fremtidens økonomiske vækst og er der noget at sige til, at vi også vil have magt, respekt og anerkendelse i medierne og erhvervslivet. 
Vi er ikke længere fyrre, fede og færdige, tværtimod er vi stærkere end nogensinde, sundere end nogensinde og mere velhavende og veluddannede end nogensinde. Primetime kvinderne bliver flere og flere, og i samlet flok kræver de mediernes og erhvervslivets opmærksomhed og anerkendelse – vi hader at blive overset!

Hør Agenda programmet her: http://www.dr.dk/P1/Agenda/Udsendelser/2011/02/18113224.htm


En hurtig research på nette viser også et hav af muligheder – Facebook sider, blogs, magasiner, shoppingcenter, internetsider, og netbutikker – der alle er målrettet Primetime Kvinder. Flere medier, reklame- og kommunikationsbureauer har sågar specialiseret i Primetime Kvinder – jo, jo vi da pisse interessante!
Og vi så da et eksempel på en rigtig vaskeægte Primetime Kvinde i sidste uge, da Susanne Bier imponerede os alle – hun er bare for cool!

Er du også en ægte Primetime Kvinde, så husk du er unik.
Personlig ledelse og branding kan være utrolig nyttig, når du vil udleve din passion, nå dine karrieremål og tjene gode penge.
Arbejdet med personlig branding giver nemlig os kvinder 10 personlige fordele og mulighed for at: 
  1. finde ind til vores passion og gå målrettet efter at skabe den karriere og det liv, vi brænder for.  
  2. fokusere på det væsentlige og skære det overflødige fra, så vi får mere tid og energi til det, vi brænder for.
     
  3. vinke farvel til multitaskningens mareridt og hamsterhjulet, hvor vi stresser rundt uden at føle, at vi når nogen vegne.
     
  4. vinke farvel til offerrollen, og i stedet være handlekraftige chefer i vores eget liv 
  5. omgive os med netop de mennesker og de netværk, som inspirerer os og virker som vitaminer på vores tanker
     
  6. vinke farvel til de opgaver og mennesker, som ikke engagerer os eller ligefrem dræner os for energi
  7. fokusere på vores vigtigste målgrupper i stedet for at føle, at vi skal please hele verden
  8. bringe den gave, der består af vores vigtigste kompetencer og profilere os på dem og på vores personality i stedet for at bruge spidse albuer for at komme frem
     
  9. blive fyldt med god energi, fordi vores handlekraft giver synlige resultater og styrker vores gå-på-mod
     
  10. få flere penge på bankkontoen til rengøringshjælp, skønne sommerferier og til at forkæle vores familie og venner med!

Få hele guiden til personlig branding og ledelse http://powermagazinet.dk/PowerBrandingKvinder.pdf

Ingen kommentarer:

Send en kommentar