Hvor er det monster fedt, at være med til at fejre en rigtig dygtig master kvindes MASTER i Innovation.
Monster langt ude i skoven i skovriderens hytte (hvis man nu kan kalde 350 m2 det), var 8 master-imponerede kvinder samlet for at fejre en monster-sej master kvinde.
Når man har en master i innovation inviterer man ikke til en almindelig party – nej, nej – man inviterer til brugerdreven version 3.0 party!
Vi var alle inviteret med opgave - jeg skulle medbringe noget nordisk og utraditionelt, og stikordet var krondyrfillet.
Jeg valgte at medbringe havtorn, der er flotte, lysende orange bær, og som er fulde af c- vitaminer. Faktisk har havtorn-bærrene et højere c-vitaminindhold end citrusfrugter. Bærrene har aldrig været så almindelige i køkkengryderne i Danmark, mens de har været kendt og benyttet i blandt andet Sverige og Finland, i flere hundrede år.
Udover de friske bær der pyntede i den lækre sprøde salat, så blev havtornen også præsenteret i en æblehavtornkompot.
Udover de friske bær der pyntede i den lækre sprøde salat, så blev havtornen også præsenteret i en æblehavtornkompot.
Æblehavtornkompot: 25 g smør, 1 spsk. vand, 85 g sukker (ca. 1 dl), 1 tsk groft salt, 150 g friske eller optøede, frosne havtorn, 12 chalotteløg i halve og kvarte (ca. 350 g), 4-6 æbler, fx coxorange (ca. 525 g). Bring smør, vand, sukker og salt i kog i en sauterpande. Tilsæt løg og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Kom havtorn ved og kog blandingen i yderligere ca. 10 min., stadig under låg. Del æblerne i kvarte, fjern blomst, stilk og kernehus. Del hver kvarte i tykke skiver. Tilsæt æblerne og kog kompotten under låg i ca. 2 min. Smag til.
Bonus var en ægte æbleisvin – både den og de fantastiske havtorn var leveret af Jens – ham kan du læse mere om her http://www.villaskovgaard.dk/
Selv musikken var brugerdreven - vi havde hver leveret et nyt og ældre nummer efter eget ønske.
Vi havde en moster hyggelig eftermiddage og aften, med en master lang tur i skoven og monster lækkert mad i master dejlig selskab.
Vi havde en moster hyggelig eftermiddage og aften, med en master lang tur i skoven og monster lækkert mad i master dejlig selskab.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar