Nu skal det være....

Nu skal det altså være - jeg skal altså blive fortrolig med dette her blog-halløj! Jeg har allerede gjort forskellige forsøg - oprettede min første blog i 2007 - ak'o've - ét sølle indlæg! Nej, nu må jeg se at få noget prøvet af - hvad som helst...! Skulle der så forvilde sig en enkelt læser ind, ja, så husk på, at formålet er "kun", at jeg får lært mediet og mulighederne at kende. Døm mig endelig ikke på indholdet :-)!



søndag den 27. februar 2011

Lalandia - Costa del vinterferie

Udsigten til en vinterferie med beskidte snedriver, minusgrader udenfor og tre raske drenge i alderen 14 til 7 år, fik mig til at booke en tur til Costa del børneland – Lalandia.
Lalandia – illusionen om en italiensk ferieby – azurblå himmel, et amfiteater, hvor der jævnligt underholdes med musik og teater, og rundt om det, bowlingbane, restauranter, caféer, spilleautomater, butikker med boligindretning. Og så var der selvfølgelig også Monky Tonky Land – mest for de små.

Men det bedste - det tropiske badeland – Aquadome – inspirationen hentet fra Asien med blandt andet elefant-statuer og et thailandsk teaktræstempel i naturtro størrelser.
Her var der noget for alle – saunagus med eukalyptus og saltpeeling til mor, og masser af vilde vandaktiviteter til raske drenge.

Lykken var rynkede fingre og tæer efter mange timer i Aquadome, hvor man kastede sig i bølgerne, lod sig føre med strømmen i "Lazy River" i de store gummibaderinge, legede vandkamp, dykkede i "den blå grotte" og tog frygtløst turen i de vildeste vandrutsjebaner, og tog gerne et par blå mærker med i købet. Den store spa-pool var også skøn, og her kunne mor for det meste findes, når hun altså ikke fandt det barnlige frem, og lod sig lokke med på det vildeste – Tornadoen.

Tornadoen er den første af sin slags i hele Europa, og med høje hvin, skumsprøjt i ansigtet og hænder, der holdt krampagtig godt fast i håndtagne på gummibåden, vi sad i, susede vi gennem røret, rundt i skarpe kurver og næsten flyver ud i den store tornadotragt, hvor vandmasser og fart hvirvlede os op og ned ad siderne. Uha – samme sus i maven som de store ruchebaner i tivoli.
Set udefra var den også frygtindgydende.

Var der mere energi efter adskillige timer med vilde vandaktiviteter, så var der jo High Jump-trampolinerne, hvor man for 40 lommepenge-kroner fik fem minutters vilde spring op i den azurblå Lalandia-himmel.

Alt i alt en rigtig skøn tur, men vi er nu rørende enige – til sommer vil vi til det ægte Italien, og mindre end 14 dage kan ikke gøre det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar