Nordkraft dannede rammen om et nordjysk fødevaremarked. Et
rent mekka af forskellige lækre specialiteter lavet af ægte ildsjæle, der
virkelig brænder for kvalitet.
Efter at have smagt på mange af herlighederne, ladt sig
inspirere af mulighederne og købt sig fattig i de mange lækkerier, kan man godt
undre sig over, at ikke alle prioriterer oplevelsen og smagen af alle de
spændende lokal producerede fødevarer. I
stedet vælger de fleste at fylde kurven i de traditionelle supermarkeder, hvor
man næsten helt sikkert møder den optimerede kvalitet – det vil sige, den
billigst mulige råvare til den højest mulige pris – smag og oplevelse kan man
som oftest kikke langt efter. Desværre har vores madkultur udviklet sig til et
tilbudsfokus, hvor vi under parolen ”value for money” køber store mængder til
lave priser. Vi burde i stedet købe ”less is more” – kvalitet produceret med
sjæl.
Jeg vil i alle tilfælde nyde det indkøbte – lakridsmandler,
chokoladeovertrukken lakrids, græskarmarmelade, chilipasta, grønkålspesto,
hjemmebagt nøddebrød og friskpresses æblemost, og tænke på at dem, der har
produceret produkterne også har nydt det og hygget sig.
Fødevaremarked i Nordkraft |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar