Nu skal det være....

Nu skal det altså være - jeg skal altså blive fortrolig med dette her blog-halløj! Jeg har allerede gjort forskellige forsøg - oprettede min første blog i 2007 - ak'o've - ét sølle indlæg! Nej, nu må jeg se at få noget prøvet af - hvad som helst...! Skulle der så forvilde sig en enkelt læser ind, ja, så husk på, at formålet er "kun", at jeg får lært mediet og mulighederne at kende. Døm mig endelig ikke på indholdet :-)!søndag den 16. september 2012

Så du mit armbånd….?


Det armbånd der fortalte, at jeg var på dette års SMUKfest i Skanderborg, og endda et partout-armbånd. Selviscenesættelse…..? Jo, lidt måske ….. for det fortæller jo, at jeg gerne vil holde mig ung med de unge – høre højt musik, drikke øl og feste i en smuk skov i 5 stive dage i august….. dåbsattesten på trods! Nå ja, kender du lidt til SMUKfest, så ved du også at en meget stor procentdel af gæsterne er som mig…. holder sig ung med de unge – år efter år efter år! Man tror jo næsten på det…..og nej, så kan du jo heller ikke se, at jeg snød lidt….. overnattede ikke i telt ved festpladsen, som de andre unge….. nok ung med de unge – MEN med alderen kommer også trangen til convenience …… og hvad er der galt med et hotelværelse???

Nå, men nu er festivalarmbåndet klippet af, for der er grænser for, hvor længe man skal flashe trangen til at være ung med de unge – en uge OK, to uger…hmm går an, men længere tid er absolut NO GO, for det stinker af panik……! Og panisk er jeg ikke….. ikke at jeg frivilligt indrømmer det…… i alle tilfælde! Nej, nej – nu har jeg da skiftet festivalarmbåndet ud med et andet – nemlig dette Elsk Hjertet – armbånd.

Selviscenesættelse…..? Jo, den er vel intakt ….. jeg sender, da i alle tilfælde signalet om at jeg støtter en god sag. For ved at købe armbåndet støtter jeg forskningen i kvinders hjerter, og er med til at redde 5 kvindeliv om ugen.
Modsat, hvis jeg havde sat penge ind på Hjerteforeningens konto i stedet, så kunne du ikke se, hvor god jeg er……!

Og så fra næste uge sættes den helt store lyserøde-selviscenesættelses-kampagne i gang – når Kræftens Bekæmpelse, for jeg ved ikke hvilken gang, skyder Støt Brysterne 2012 i gang, med et hav af produktet.
Waw – så kan jeg gå helt amok – t-shirts, undertøj, smykker, iPhone cover, tasker, gummistøvler, og meget mere – ja, sågar boller! Jeg kan simpelthen shoppe løs med god samvittighed……. eller skal jeg bare sætte pengene ind…??? Hmm …. jeg gør nok begge… og, måske deltager jeg også i et af de støttearrangementer, der er rundt om i landet, for det ER en meget alvorlig sag, og det kræver alt den støtte det kan få……!

Selviscenesættelse eller ej – bliv lyserød og STØT BRYSTERNE!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar