Skvalderkål salat
½ lime
2 spsk. olivenolie
havsalt og sort peber
1 bundt skvalderkål
½ iceberg, snittet
sesamfrø
Lime og olivenolie røres sammen og smages til mes salt og
peber. Skvalderkål skyldes godt og plukkes i mindre stykker og blandes med
iceberg. Dressingen hældes over og der drysses med sesamfrø.2 spsk. olivenolie
havsalt og sort peber
1 bundt skvalderkål
½ iceberg, snittet
sesamfrø
Løvstikkepesto
Frisk løvstikke (ca.40 g)1/2 bundt bredbladet persille
1 fed hvidløg
Ca. 100 g pinjekerner
1/2 tsk. godt salt
Ca. 50 feta
1 spsk. citronsaft
1/2 dl olivenolie
Friskkværnet peber
Skyl, tør og pluk løvstikke og persille, pil hviløget. Kom
alle ingredienser i en blender og blend til en tyktflydende masse. Tilsæt evt.
mere olivenolie indtil massen er cremet.
Rabarber kompot
200 g rensede rabarber
½ dl æbleeddike
½ dl sukker
½ dl æbleeddike
½ dl sukker
Skær rabarberne i stykker á ca. 2 cm. Kom rabarber, eddike
og sukker i en gryde og kog ved svag varme i ca. 5 minutter.
VELBEKOMME!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar